maandag 13 september 2010

Gesettled (12/09/2010)

¡Hola!
Ik zit op bed in m'n pas nieuwe kot en vind voor de eerste keer de tijd om jullie te schrijven. De afgelopen vier dagen waren ontzettend druk: van hostel, naar campus, naar kamer, weer hostel en nog een kamer... Resultaat: nog niet veel bezocht – enkel even in het casa del campo gezeten – maar wel al een goed deel van het centrum doorkruist en de metro leren kennen. Belangrijkste resultaat: gisteren alle drie – Evi, Judith en ik – bevestiging gekregen over een kamer die we echt goed vinden. 11 september is nog zo'n slechte dag niet.
Ondanks alle drukte waren de afgelopen dagen echt tof. Al overtuigd dat we een zeer goede Erasmus-bestemming hebben gekozen :). Madrid is een stad met prachtige gevels, kleine gezellige straatjes naast grote 'avenidas', duizenden bars en restaurants, vele kleine en toffe winkeltjes en – tot nu toe – altijd zon. We hadden al rondhollend de indruk dat de mooie plaatsen maar bleven komen en hebben ongetwijfeld nog veel te ontdekken!
Dat was het voor mijn eerste 'blogbericht'. Ga nu proberen nog wat te slapen, want het was gisteren al feest in heel Madrid: 'la noche en blanco'. Tot schrijfs!

Praktische info:
Spaans GSM-nr: 671296413
Adres: Calle de Atocha 112, 3 int. iz.
28012 Madrid
España

Geen opmerkingen:

Een reactie posten